زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر)
سرخط خبرها

آمار جهانی ابتلا به کرونا | کرونا در جهان به مرز ۱۲ میلیون نفر رسید

  • کد خبر: ۳۳۲۸۴
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
آمار جهانی ابتلا به کرونا | کرونا در جهان به مرز ۱۲ میلیون نفر رسید
شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار مبتلایان این بیماری ۱۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۰۵ نفر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۴۰ هزار و ۶۷۷ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۰۵ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

هم‌چنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون شش میلیون و ۷۳۶ هزار و ۳۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۴۶۳ هزار و ۳۷ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان ، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۴۰۵ هزار و ۵۵  نفر وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۷ هزار و ۹۸۲ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

هم‌چنین از هفت میلیون و ۲۷۷ هزار و ۶۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا شش میلیون و ۷۳۶ هزار و ۳۹۱ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۴۰ هزار و ۶۷۷ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا سه میلیون و ۴۰ هزار و ۸۳۳ مبتلا، ۱۳۲ هزار و ۹۷۹ قربانی

۲.  برزیل یک میلیون و ۶۲۶ هزار و ۷۱ مبتلا، ۶۵ هزار و ۵۵۶ قربانی

۳. هند ۷۲۰ هزار و ۳۴۶ مبتلا، ۲۰ هزار و ۱۷۴ قربانی

۴.  روسیه ۶۸۷ هزار و ۸۶۲ مبتلا، ۱۰ هزار و ۲۹۶ قربانی

۵. پرو ۳۰۵ هزار و ۷۰۳ مبتلا، ۱۰ هزار و ۷۷۲ قربانی

۶. اسپانیا ۲۹۸ هزار و ۸۶۹ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۸۸ قربانی

۷. شیلی ۲۹۸ هزار و ۵۵۷ مبتلا، ۶۳۸۴ قربانی

۸. انگلیس ۲۸۵ هزار و ۷۶۸ مبتلا، ۴۴ هزار و ۲۳۶ قربانی

۹. مکزیک ۲۶۱ هزار و ۷۵۰ مبتلا، ۳۱ هزار و ۱۱۹ قربانی

۱۰. ایران ۲۴۳ هزار و ۵۱ مبتلا، ۱۱ هزار و ۷۳۱ قربانی

پس از آن کشورهای ایتالیا با ۲۴۱ هزار و ۸۱۹ مبتلا، پاکستان با ۲۳۱ هزار و ۸۱۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۱۳ هزار و ۷۱۶ مبتلا، ترکیه با ۲۰۶ هزار و ۸۴۴ مبتلا،  آفریقای جنوبی با ۲۰۵ هزار و ۷۲۱ مبتلا، آلمان با ۱۹۸ هزار و ۵۷ مبتلا، فرانسه با ۱۶۸ هزار و ۳۳۵ مبتلا، بنگلادش با ۱۶۵ هزار و ۶۱۸ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۲۰ هزار و ۲۸۱ مبتلا، کانادا با ۱۰۵ هزار و ۹۳۵ مبتلا و قطر با ۱۰۰ هزار و ۳۴۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس چین با ۸۳ هزار و ۵۶۵ مبتلا، آرژانتین با ۸۰ هزار و ۴۴۷ مبتلا، مصر با ۷۶ هزار و ۲۲۲ مبتلا، سوئد با ۷۳ هزار و ۶۱ مبتلا، اندونزی با ۶۴ هزار و ۹۵۸ مبتلا، بلاروس با ۶۳ هزار و ۸۰۴ مبتلا، اکوادور با ۶۲ هزار و ۳۸۰ مبتلا، عراق با ۶۲ هزار و ۲۷۵ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۱۶ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۲ هزار و ۶۸ مبتلا، هلند با ۵۰ هزار و ۶۵۷ مبتلا و کویت با ۵۰ هزار و ۶۴۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای قزاقستان، اوکراین، عمان، سنگاپور، فیلیپین، پرتغال، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمین‌های اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان و غنا بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->